BİTKİLER |
KULLANMA DÖNEMİ |
TOPRAKTAN (da) |
YAPRAKTAN (100 lt su) |
Sera Sebzelerinde |
Bitkilerin 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |
Açık Tarla Sebzelerinde |
Bitkilerin 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |
Kavun, Karpuz, Çilek |
Bitkilerin 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |
Elma, Armut, Ayva |
Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik |
Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |
Üzüm, Çay |
Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |
Narenciye, Zeytin, Muz, Nar, İncir |
Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane |
Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |
Pamuk, Mısır, Soya, Ayçiçeği, Kanola |
Bitkilerin 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar |
Bitkilerin 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |
Tahıllar, Baklagiller, Yem Bitkileri |
Bitkilerin 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |
Şeker Pancarı, Patates, Soğan, Sarımsak |
Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |
Süs Bitkileri, Çim Alanları |
Gelişme döneminde 30 gün ara ile 1–2 kez uygulanır |
100 –150 Gr/100 Lt Su |
400–500 Gr/Da |