• Opening Hours : Sunday- Friday, 08:00 am - 05:00pm
  • +4733378901

Garanti Edilen İçerik w/w
Toplam Azot (N) %10
Üre Azotu (NH2-N) %10
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) %10
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %10
Suda Çözünür Bor (B) %0.1
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0.10%
Suda Çözünür Çinko (Zn) 1%
Biüre: Biüresi Düşüktür  

NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ  10-10-10 + ME

Agrobell Mistura, bitkinin hücre membranlarından yapraklardan ve köklerden kolay ve hızlıca alınabilir. Bu ürünün ana özelliği hücre membranlarından yapraklardan ve köklerden kolay ve hızlıca alınabilen, bitki bünyesinde çabuk yayılan Azot Fosfor ve Potasyum içermesidir. Bitki bünyesinde bir beslenme dengesi sağlayıp, daha iyi bitki gelişimi, daha iyi çiçek ve daha iyi döllenme sonucu verim artışı sağlanmıştır. Bitkilerde kökten ve üstten verildiğinde çok çabuk alınır ve taşınır. Bitkilerde özellikle generatif (çiçek, polen, meyve, çekirdek) kısımların ve büyüme noktalarının gelişimini kontrol eden bir üründür. İçeriğindeki çinko ve mikro elementler, hormon ve enzim sisteminin daha hızlı çalışmasını sağlar. Özellikle erken dönemde soğuk ve kireçli topraklarda bitkinin çinko ve fosfor ihtiyacını karşılayarak mükemmel sonuçlar verir. Tohumların filizlenmesini ve kök gelişimini artırır.

Çinko; Triptofan isimli aminoasit’in sentezinde katalizör görevi görür böylece doğal bir oksin olarak büyümeyi düzenler. Çiçek öncesi dönemde verildiğinde bitkilerde çok sayıda çiçek oluşur. Bu çiçeklerde meyve tutumu çabuk ve yeterli olur ve meyve büyümesini sağlar.

Meyve büyüme döneminde yapılacak 1-2 uygulama ise, fotosentezi ve hücre bölünmesini artırarak ürün kalitesini artırır.

Kullanım Şekli ve Dozları

BİTKİLER KULLANMA DÖNEMİ TOPRAKTAN (da) YAPRAKTAN (100 lt su)
Sebzeler Domates, Biber, Patlıcan, Fasulye, Kavun, Karpuz, Çilek, Kabak, Hıyar, Marul, Ispanak, Lahana, Patates, Soğan, Sarımsak Dikimden ilk hasada kadar olan dönemde 15 - 20 gün aralıklarla sezonda 3 - 4 uygulama. 2 - 3 Lt 200 - 250 cc
Meyve Ağaçlarında (Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Erik, Ceviz, Badem, Kiraz vb.) 1.Uygulama çiçek öncesi 2.Uygulama çiçek sonrası 3.Uygulama meyve olu?umunda 2 - 3 Lt 200 - 250 cc
Yumrulu Bitkiler Şeker Pancarı, Havuç, Kereviz 15 - 20 gün aralıklarla sezon boyunca 3 - 4 defa 2 Lt 200 cc
Tarla Bitkileri Hububat, Mısır, Çeltik, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yerfıstığı, Yem Bitkileri, Mercimek vb. Bitki çıkı?ından sonra 4 - 6 yapraklı dönemden ba?layarak karde?lenme ve sapa kalkma döneminde toplam 3 uygulama. 2 Lt 200 cc
Zeytin, Bağ, Narenciye, Portakal, Limon, Mandalina, Fındık 1.Uygulama çiçek öncesi 2.Uygulama çiçek sonrası 3.Uygulama meyve olu?umunda 2 - 3 Lt 250 cc
Fidanlık, Seralar, Süs Bitkileri, Sebze vb. 10 - 14 gün aralıklarla 3 uygulama. 1 - 2 Lt 200 - 250 cc
Yeşil Alanlar, Çim Çimler ye?ile dönmeye ba?ladığı zaman ba?layın yaz dönemi boyunca 2-3 haftada bir tekrarlayın. 200 - 250 cc  
Yapraklanma ba?langıcından di?i ile doğu?ları görülünceye kadar 1-2 uygulama.                             

FİRMA BEYANI:
İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karışımlardan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarından kaynaklanabilecek sorunlar (toksitite, kalıntılar,etkili olmayış ve vs.) kullanıcının sorumluluğundadır.

DEPOLAMA ŞARTLARI:
Orjinal ambalajında normal şartlar altında (serin ve kuru yerlerde) muhafaza ediniz. Ürünü direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Normal şartlarda en az 3 yıl sure ile fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder. Depolama sıcaklığı +5 ila +40 °C derece arasında olmalıdır.

UYARILAR:
• Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
• Asla uygun doz oranlarını aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.
• Gübreleme esnasında maske, eldiven ve gözlük kullanınız.
• Tahriş edicidir göz, yüz ve deri ile temas ettirmeyiniz teması halinde bol su ile yıkayınız.
• Kullanılmış olan boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayıp imha ediniz.