BİTKİLER |
KULLANMA DÖNEMİ |
TOPRAKTAN (da) |
YAPRAKTAN (100 lt su) |
Sebzeler Domates, Biber, Patlıcan, Fasulye, Kavun, Karpuz, Çilek, Kabak, Hıyar, Marul, Ispanak, Lahana, Patates, Soğan, Sarımsak |
Dikimden ilk hasada kadar olan dönemde 15 - 20 gün aralıklarla sezonda 3 - 4 uygulama. |
2 - 3 Lt |
200 - 250 cc |
Meyve Ağaçlarında (Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Erik, Ceviz, Badem, Kiraz vb.) |
1.Uygulama çiçek öncesi 2.Uygulama çiçek sonrası 3.Uygulama meyve olu?umunda |
2 - 3 Lt |
200 - 250 cc |
Yumrulu Bitkiler Şeker Pancarı, Havuç, Kereviz |
15 - 20 gün aralıklarla sezon boyunca 3 - 4 defa |
2 Lt |
200 cc |
Tarla Bitkileri Hububat, Mısır, Çeltik, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yerfıstığı, Yem Bitkileri, Mercimek vb. |
Bitki çıkı?ından sonra 4 - 6 yapraklı dönemden ba?layarak karde?lenme ve sapa kalkma döneminde toplam 3 uygulama. |
2 Lt |
200 cc |
Zeytin, Bağ, Narenciye, Portakal, Limon, Mandalina, Fındık |
1.Uygulama çiçek öncesi 2.Uygulama çiçek sonrası 3.Uygulama meyve olu?umunda |
2 - 3 Lt |
250 cc |
Fidanlık, Seralar, Süs Bitkileri, Sebze vb. |
10 - 14 gün aralıklarla 3 uygulama. |
1 - 2 Lt |
200 - 250 cc |
Yeşil Alanlar, Çim |
Çimler ye?ile dönmeye ba?ladığı zaman ba?layın yaz dönemi boyunca 2-3 haftada bir tekrarlayın. |
200 - 250 cc |
|
Yapraklanma ba?langıcından di?i ile doğu?ları görülünceye kadar 1-2 uygulama. |
|
|
|