BİTKİLER |
KULLANMA DÖNEMİ |
TOPRAKTAN (da) |
YAPRAKTAN (100 lt su) |
Tarla Bitkileri; Baklagiller, Hububat, Çeltik Mısır, Pamuk, Tütün, Yerfıstığı, Yem Bitkileri, Ayçiçeği vb. |
Bitkiler 7-12 yapraklı dönemden itibaren 10-14 gün arayla tekrarlanır. |
2,5 - 3 Lt |
200 - 300 cc |
Narenciye; Portakal, Limon, Mandalina, Greyfurt vb. |
Meyve olu?umundan itibaren 10-14 gün ara ile tekrarlanır. |
2,5 - 3 Lt |
200 - 300 cc |
Sebzeler; Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak, Marul, Çilek, Karnabahar, Ispanak vb. |
Meyve olu?umundan itibaren 10-14 gün ara ile tekrarlanır. |
2-3 Lt |
200 - 300 cc |
Zeytin, Muz, Fındık, Kivi vb. |
İlkbaharda uyanmayla birlikte uygulanır. Meyve olu?umundan sonra tekrarlanır. |
2-3 Lt |
200 - 300 cc |
Bağ |
1.Uygulama meyve tutumundan sonra 2.meyveler bezelye büyüklüğünde iken 3.Uygulama renklenme ba?langıcında |
2-3 Lt |
200 - 300 cc |
Soğan, Sarımsak, Havuç, Patates, Kereviz, Şeker Pancarı |
Yumrular kabarmaya ba?layınca ye?il aksama uygulanır. 10- 14 gün ara eli tekrarlanır. |
2 Lt |
200 - 300 cc |
Elma, Armut, Ayva Ceviz |
Meyve olu?umundan itibaren 10-14 gün ara ile tekrarlanır. |
2,5 -3 Lt |
200 - 300 cc |
Kayısı, Erik, Şeftali, Kiraz, Vişne, Badem |
Çekirdeklerin sertle?meye ba?lamasından itibaren kullanılır. |
2-3 Lt |
200 - 300 cc |
Kesme Çiçek ve Süs Bitkileri |
Sezon boyu 5-6 uygulama yapılır |
2-3 Lt |
200 cc |
İncir |
Meyve tutumundan sonra |
2-3 Lt |
300cc |