BİTKİLER |
KULLANMA DÖNEMİ |
TOPRAKTAN (da) |
YAPRAKTAN (100 lt su) |
Sebzeler (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar) |
Dikimden sonra başlayarak sezon boyunca 2 - 3 uygulama yapılır. |
200-300 cc |
200-250 cc |
Sera ve Örtü Altı Sebzeler |
Sezon boyunca gelişme süresince uygulama yapılır. |
250-300 cc |
200-250 cc |
Yumrulu Bitkiler(Şeker Pancarı, Patates, Havuç, Turp, Soğan) |
Çıkıştan hemen sonra başlanarak sezon boyunca 2 - 3 uygulama yapılır. |
200-300 cc |
200-250 cc |
Yonca |
Her biçimden sonra uygulanır. |
300-350 cc |
200-250 cc |
Zeytin |
Hasat sonrası çiçeklenme öncesi Haziran dönemi uygulanır. |
200-300 cc |
250 cc |
Kavun, Karpuz |
Çiçeklenme öncesi başlanarak gelişme dönemi boyunca |
200 cc |
250 cc |
Çilek |
Çiçeklenme öncesi başlanarak ihtiyaç halinde sezon boyunca uygulama yapılır. |
200 cc |
250 cc |
Bağ |
Çiçeklenme öncesi ve dane utumu dönemi 2 uygulama yapılır. |
200-300 cc |
250 cc |
Meyve Ağaçları (Elma, Armut, Kiraz, Şeftali, Muz, Kayısı, Ayva, Antep Fıstığı vb.) |
Sonbahar uygulaması Çiçeklenme öncesi |
200-300 cc |
250 250 cc |
Mısır |
4 - 10 yapraklı dönemde uygulanır. |
200-300 cc |
250 cc |
Tütün |
Çiçeklenme öncesinden başlanarak hasada kadar 2 - 3 uygulama |
200 -250 cc |
|
İncir |
Gözler uyanmadan başlanarak gelişim döneminde 2-3 uygulama |
250 -300 cc |
|