Tel: +90 232.441 23 55 / info@bellutikimya.com.tr  

SPESİFİK ÜRÜNLER » PLUSRA

PLUSRA

Garanti Edilen İçerik w/w
Toplam Azot (N) : %4
Amonyum Azotu (NH4-N) : %1
Nitrat Azot’u (NO3-N) : %1
Üre Azotu (NH2-N) : %2
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : %20
Suda Çözünür Bor (B) : %0.08
Suda Çözünür Mangan (Mn) : %1
Suda Çözünür Molibden (Mo) : %0.2
Suda Çözünür Çinko (Zn) : %5

Fosfor ve Çinkonun yüksek alınabilirlikte bir arada olduğu özel bir üründür.  Amino asit ve enzimlerle zenginleştirilmiştir. Fosforpentaoksit içerikli bu ürünün pH’ı 1 olup uygulandığı toprak ve besin

solisyonlarında pH’ı dengeleyerek diğer besin elementlerininde alınabilirliği ve toprak verimliliğini arttırır. Bitkilerde kök sisteminin daha iyi gelişmesini sağlar. Çiçeklenmeyi ve meyve tutumunu teşvik eder.

Agrobell Plus-Ra ; özel formülü sayesinde iyi bir besin kombinasyonu ve ayrıca toprak ve suyun pH dengeleyici,tamponlayıcı bir üründür. Kullanıldığı suların sertliğini giderir.

Tüm tarım ilaçları ve gübrele beraber uygulandığında;

• Suyun sertliğini giderir.

• Alkali suların pH’sını ayarlar.

• Topraktaki bağlı besin elementlerini çözer.

• Damlama sulama borularının tıkanmasını önler.

• Suyun ve toprağın pH’sını tamponlayarak gübrelemenin etkisini arttırır.

Tüm tarım ürünleri için toprak hazırlık döneminde kullanılması halinde, köklenmeyi, yumru oluşumunu, daha yüksek ürün verimini ve ürünün kalitesini arttıran Azot, Fosfor, Çinko, Mangan ve Bakır çözeltisidir. Çok iyi bir Fosfor ve Çinko kaynağıdır. Çiçeklenme öncesi ve çiçeklenme başlangıcında kullanıldığında çiçeklerin daha iyi açmasını sağlayarak döllenme ve meyve tutumunu arttırır. Çiçeklenmeyi teşvik eder.Çiçeklerin döllenmesini ve meyveye dönüşmesini sağlar.Meyve dökülmesini azaltır.İçeriğindeki özel aminoasitler ve enzimler izelementlerle şelatlanarak kolayca bitkibünyesine alınmasını sağlar.Azotla kompleks oluşturur ve bu sayede ATP enerjisi sağlar.Bunun sonucunda bitki bünyesine alım süresini 5-6 gün yerine 3-4 saate indirger.ATP TEKNOLOJİSİ sayesinde bitki besin maddelerini daha verimli kullanır ve gelişme hızı çok artar.

FİRMA BEYANI:
İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karışımlardan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarından kaynaklanabilecek sorunlar (toksitite, kalıntılar,etkili olmayış ve vs.) kullanıcının sorumluluğundadır.

DEPOLAMA ŞARTLARI:
Orjinal ambalajında normal şartlar altında (serin ve kuru yerlerde) muhafaza ediniz. Ürünü direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Normal şartlarda en az 3 yıl sure ile fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder. Depolama sıcaklığı +5 ila +40 °C derece arasında olmalıdır.

UYARILAR:
• Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
• Asla uygun doz oranlarını aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.
• Gübreleme esnasında maske, eldiven ve gözlük kullanınız.
• Tahriş edicidir göz, yüz ve deri ile temas ettirmeyiniz teması halinde bol su ile yıkayınız.
• Kullanılmış olan boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayıp imha ediniz.

BİTKİLER KULLANMA DÖNEMİ TOPRAKTAN (da) YAPRAKTAN (100 lt su)
Sebzeler (Domates, Biber, Patlıcan, Fasulye, Kavun, Karpuz, Çilek, Kabak, Hıyar, Marul, Ispanak, Lahana, Patates, Soğan, Sarımsak) Dikimden ilk hasada kadar olan dönemde 15 – 20 gün aralıklarla sezonda 3 - 4uygulama. 1–1.5 Litre/ Da 100 Litre Suya 100–150 cc 
Meyve Ağaçları (Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Erik, Nar, Badem, Kiraz, Ceviz vb.) 1.Uygulama çiçek öncesi dönemde 15 – 20 gün aralıklarla 3.Uygulama meyve oluşumunda 1–1.5 Litre/ Da 100 Litre Suya 100–150 cc
Yumrulu Bitkiler Şeker Pancarı, Havuç, Kereviz 15–20 gün aralıklarla sezon boyunca 3–4 defa 1–1.5 Litre/ Da 100 Litre Suya 100–150 cc 
Tarla Bitkileri Hububat, Mısır, Çeltik, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yerfıstığı, Yem Bitkileri, Mercimek vb. Bitki çıkışından sonra 4–6 yapraklı dönemden başlayarak, kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde toplam 3 uygulama. 1–1.5 Litre/ Da 100 Litre Suya 100–150 cc 
Zeytin, Bağ, Narenciye, Portakal, Limon, Mandalina, Fındık 1.Uygulama çiçek öncesi 2.Uygulama çiçek sonrası 3.Uygulama meyve oluşumunda. 1–1.5 Litre/ Da 100 Litre Suya 100–150 cc 
Fidanlık, Seralar, Süs Bitkileri, Sebze vb. 10–14 gün aralıklarla 3 uygulama. 1–1.5 Litre/ Da 100 Litre Suya 100–150 cc 
Yeşil Alanlar, Çim Çimler yeşile dönmeye başladığı zaman başlayın yaz dönemi boyunca 3 haftada bir tekrarlayın. 100 Litre Suya 100–150 cc   
İncir Yapraklanma başlangıcından dişi ile doğuşları görülünceye kadar 1–2 uygulama.    1–1.5 Litre/ Da 100 Litre Suya 100–150 cc